Despre noi

Despre companie

Grupul Eplus dezvoltă și furnizează servicii și soluții energetice inovatoare la cele mai înalte standarde profesionale, care contribuie direct la evoluția sustenabilă și echilibrată a activității clienților și a comunităților în care suntem prezenți. Prin intermediul celor 3 companii – Eplus Smart Energy, Eplus Laboratory și Eplus Automation. Oferim un portofoliu complex și specializat în:
Colectare, gestiune și analiza datelor tehnice și de măsurare
Citirea clasică a contoarelor de energie electrică și gaz
Implementare contorizare inteligentă
Verificare metrologică, repararea și înlocuirea contoarelor
Inginerie electrică, automatizări și protecții stații electrice
SCADA și automatizări de proces
Soluții tehnologice integrate de tip Gestionare Active
Administrare grupuri de măsură
Viziune

Viziunea noastră este de a fi lideri în tranziția către economia circulară și de a contribui la dezvoltarea unei societăți sustenabile prin soluții de eficiență energetică, viabile și inteligente, care să le ofere comunităților și partenerilor noștri echilibru, încredere și performanță.

Valori

Calitate

Suntem dedicați respectării celor mai înalte standarde profesionale și livrăm la nivel de excelență fiecare serviciu și soluție, astfel încât să aducem valoare clienților și comunităților în care suntem prezenți.

Adaptabilitate

Răspundem rapid și inovativ provocărilor din piață, anticipând nevoile clienților noștri.

Învățare

Avem o mentalitate bazată pe creștere și credem cu tărie în învățarea continuă cu scopul de a ne dezvolta profesional și personal.

Determinare

Suntem perseverenți în atingerea obiectivelor de business și ne luăm angajamentul de a le asigura clienților noștri competitivitate pe termen lung și garanția unei dezvoltări sustenabile.

 

Sustenabilitate

Ne desfășurăm activitatea cu respect față de resursele naturale și sprijinim dezvoltarea durabilă a societății, atât prin modul sustenabil de a ne desfășura activitatea cât și prin acțiuni îndreptate către comunitățile din care facem parte.

Istoria grupului
 • 2013

  Compania este înființată sub denumirea MSC Operațional S.A

  Compania este înființată sub denumirea MSC Operațional S.A., cu scopul de a oferi activități de prelucrare a datelor, activități de inginerie și consultanță tehnică, activități de consultanță pentru afaceri și management din domeniul energetic.

 • 2016

  Diversificăm portofoliul cu serviciul de inventariere stâlpi de medie si joasa

  Ne diversificăm portofoliul cu serviciul de inventariere stâlpi de medie si joasa tensiune și colectare date tehnice din teren.

 • 2017

  Înființăm divizia de vânzări

  Ne înființăm divizia de vânzări și aducem peste 9.000 de abonați noi în portofoliul de clienți ai CEZ.

 • 2017

  Extindem pe piața din Moldova

  • Ne extindem pe piața din Moldova prin oferirea de servicii de citire contoare energie electrică și gaz către 3,5 milioane de clienți finali.
  • Dezvoltăm un centru modern de operare și analiză date în care lucrează o echipă de 30 de analiști și operatori.
  • Intrăm pe piața de administrare grupuri de măsură în regiunea Oltenia pentru 1,3 milioane de clienți finali.

 • 2019

  Recertificarea Sistemului de Management Integrat

  Recunoașterea calității serviciilor oferite prin recertificarea Sistemului de Management Integrat: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si ISO 45001:2018.

 • 2020

  Investim 200.000 euro într-un laborator performant cu tehnologie modernă

  • Investim 200.000 euro într-un laborator performant cu tehnologie modernă pentru verificările metrologice care va oferi servicii sub umbrela companiei Eplus Laboratory.
  • Intrăm pe piața instalărilor de contoare inteligente, cu o țintă de 360.000 de contoare inteligente de energie electrică instalate până în 2024.
  • Achiziționăm Eplus Automation care are la bază o echipă de specialiști cu peste 20 ani de experiență în domeniul automatizărilor și lucrărilor electrice.

 • 2021

  Intrăm pe piața de producție pudretă

  Intrăm pe piața de producție pudretă și dezvoltăm business-ul sub conceptul de economie circulară

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.